23 Mart 2016 Çarşamba

Minsk Rusça Türkçe Tercüme

  • Belarus Translation tercüme bürosu, Minsk şehrinde 2005 yılından itibaren Minsk RusçaTürkçe tercüme ve İngilizce Türkçe tercüme, danışmanlık hizmetleri gibi kadrosunda bulunan noter yeminli tercümanlar ile  ilk elden hizmet veren ve bireysel ve kurumsal tercüme hizmetleri sunan yeminli tercümanlık bürosudur.
    TBMM Başkanı, T.C Dışişleri Bakanı’nın Belarus’a resmi ziyareti sırasında yapılan üst düzey görüşmelerindeRusça Türkçe çeviri hizmetleri referanslarımız arasındadır. Belarus translation tarafından sizlere sunduğumuz  tercüme işlerinizin doğruluğu konusunda  %100 garanti ve eksiksiz hizmet sağlamaktayız.
    Minsk’te tercüme konusunda hukuki tercüme ticari tercümetıbbi tercümeakademik tercüme ve teknik tercüme gibi birçok alanda konusunda yıllarca deneyimi olan uzman tercümanlarımız tarafından verilen bu çeviri hizmetleri, ileride oluşabilecek her türlü yanlışlığın önüne geçebilmesini sağlıyor.
    Minsk’teYeminli tercüman tarafından çevirilerin kontrolü iki kez yapılmakta olup daha sonrasında editörümüz tarafından imla kuralları vb. kontrol edildikten sonra sizlere teslim edilmektedir.
    Minsk’te çeviri hizmetleri verdiğimiz her türlü belgenin gizliliği bizim için önem taşımaktadır.

    Minsk Rusça Türkçe Tercüme

    Minsk’de bulunan tercüme büroları arasında Minsk Rusça Türkçe çeviri konusunda on yıllık kuruluş olanBelarus Translation sizlere hızlı, garantili ve çözüm odaklı tercüme ve çeviri  hizmetleri sağlamaktadır.

    • Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği web sitesinden, ticaret ve ekonomi (dış ticaret), vize ve konsolosluk işlemleri ( ticari vize, eğitim vizesi, misafir vizesi) gibi konularda bilgi almak isterseniz buradan Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği  detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

    • Türkiye Cumhuriyeti Minsk Büyükelçiliğinden konsolosluk işlemleri, öğrencilik işlemleri, vize işlemleri ile ilgili detaylı bilgiyi buradan T.C Minsk Büyükelçiliği inceleyebilirsiniz.
    • Minsk Hakkında ansiklopedik detaylı bilgiyi buradan Minsk inceleyebilirsiniz.
    Ana sayfamızda bulunan yada fiyatlandırma bölümünde bulunan teklif formları, telefon yada e-mail ile çevrilmesini istediğiniz belgelerinizi bize gönderebilir, en kısa sürede ve uygun tercüme fiyatları alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz